CELEBRATING TREASURES


Heel vaak doet zich de gelegenheid voor dat we iets in het leven te vieren hebben, waarbij de wens ontstaat om iemand een betekenisvol, persoonlijk cadeau te geven. 

 

Bent u op zoek naar iets bijzonders, een origineel cadeau?

 

Wat de aanleiding ook is, er zijn vele mogelijkheden om uw verhaal of uw wensen om te zetten in een exclusief en uniek kunstwerk.

 

Celebrating Treasures zijn als het ware “de schatten” van de memorabele momenten van het leven, vertaald in beeldende kunst.

 

Zo is de liefde van een bruidspaar te vertalen tot kunstwerk. Er is ook vraag naar een uniek sculptuur bij een zwangerschap; de mooie buik van de moeder, eventueel tezamen met de handen van de partner. Maar ook zeer geschikt voor wanneer het kindje geboren is. Er kan op ieder gewenst moment een uniek kunstwerkje van de handjes en/of voetjes gecreëerd worden. Kortom, tastbare unieke herinneringen van waardevolle momenten in het leven, waarin ieder detail gerepliceerd wordt en weergegeven op ware grote.

 

Het komt steeds vaker voor dat men de wens heeft deze bijzondere momenten vast te leggen. Een andere mooie manier om dit te doen is door het geven van een Cherish Your Memories Giftvoucher, bijvoorbeeld als huwelijk- of een babyshowercadeau. 

 

De Cherish Your Memories Giftvoucher is een origineel geschenk en heel goed toepasbaar bij diverse gelegenheden, zoals: een doop, verjaardag, jubileum, of als relatiegeschenk. De mogelijkheden zijn uniek en eindeloos.

 

Alle sculpturen en kunstwerken zijn met de hand vervaardigd in mijn atelier tot een uniek, eenmalig exemplaar. En voor alle kunstwerken geldt, mits dit is meegenomen in het ontwerpproces, dat deze zowel binnen- als buitenshuis geplaatst kunnen worden. 


Wenst u meer informatie, neemt u dan gerust contact op.