Beeld ter herinnering


Verlies is een onderdeel van het leven en daar kan een groot gemis of verdriet bij worden ervaren. De liefde voor iemand eindigt niet waar een leven stopt, onze dierbare herinneringen zijn blijvend. 

  

Een beeld ter herinnering is een uniek sculptuur/object, welke geleid door uw verhaal wordt ontworpen en met de hand wordt vervaardigd. Het vertaalt het onzegbare, naar een tastbare herinnering. De herinnering in beeld. Om liefdevol te bewaren als persoonlijk en bijzonder aandenken aan iemand die u dierbaar is en die u heeft verloren, om zo te kunnen koesteren.

 

Rechtdoende aan degene die u liefhad, creëer ik deze maatwerk herinnerings-/herdenkingsbeelden. Groot én klein. U kunt ook denken aan hand vervaardigde (kinder-) urnen. En dit doe ik op een persoonlijke manier, op basis van uw wensen, ten dienste van uw verlangen om op geheel eigen wijze te gedenken. 

 

Voor het plaatsen van as en/of andere dierbare tastbare herinneringen, wordt er in ieder sculptuur een ruimte gecreëerd waarbinnen al deze herinneringen goed en secuur kunnen worden bewaard. Zo ontstaat de gelegenheid om op geheel persoonlijke wijze invulling te geven aan uw herinnering. Ook als het gaat om een herinnering aan uw geliefde (huis)dier.

 

Tevens zijn er legio mogelijkheden als het gaat om Koesterhartjes, ook wel Knuffelkeitjes genaamd. Dit zijn kleine mini urnen die aan de hand van uw verhaal, in elk gewenst formaat en kleur te creëren zijn. Ze liggen fijn in de hand, om zo uw dierbare te kunnen koesteren, als troost, heel dichtbij. Of om bijvoorbeeld met u mee te nemen wanneer u op reis gaat.

 

Alle kunstwerken zijn, wanneer dit is meegenomen in het ontwerpproces, zowel binnen- als buitenshuis te plaatsen.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact op.