decor sculptuur ontwerp


Naast het vervaardigen van kunstwerken en opdrachten voor particulieren, denkend aan originele objecten/kunstwerken voor het interieur, custom-made kinderkamer-kunst en driedimensionale schilderingen, is Cherish Your Memories gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beelden en kunstwerken voor zakelijke opdrachtgevers (o.a. decor voor horecagelegenheden en presentatie mogelijkheden zoals etalages, beurzen en openbare ruimtes).

 

Bij het reproduceren en restaureren voor zakelijke opdrachtgevers, kunt u ook denken aan herstelwerkzaamheden in oude (monumentale) panden, waar men de authenticiteit wenst te behouden. Zo restaureren en/of reproduceren wij bestaande gedetailleerde elementen, zoals: (antieke) houtsnijwerken, ornamenten en andere oude bouwmaterialen.

 

Er wordt daarbij gebruik gemaakt van zowel ambachtelijke als de moderne technieken. Zonder oog voor detail te verliezen, vanaf het eerste ontwerp tot aan de realisatie van een tastbaar eindproduct, volledig met de hand vervaardigd.

 

Decor Sculptuur Ontwerp inspiratie en mogelijkheden;

* Reliëf (driedimensionale afbeelding op vlakke achtergrond, zowel laag als hoog)

* Assemblage (beeld dat uit een samenstelling van meerdere materialen -roestvrijstaal, glas- bestaat, driedimensionale collages)

* En iedere andere vorm van decorbouw

 

Soms is het nodig om verschillende technieken met elkaar te combineren om tot het gewenste eindresultaat te komen. Eventueel in samenwerking met collega-kunstenaars uit andere disciplines.  

 

Alle sculpturen en kunstwerken zijn met de hand vervaardigd in mijn atelier tot een uniek, eenmalig exemplaar. Wanneer een serie / reeks objecten door de opdrachtgever gewenst is, behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

 

Tot slot is het goed om te weten dat alle sculpturen zowel binnen- als buitenshuis geplaatst kunnen worden.

 


Wilt u meer weten of mogelijkheden bespreken, neemt u dan vrijblijvend contact op.